diumenge, 4 d’octubre del 2009

Trabadelo - Sant Mamade do Camiño

- Comencem malament el dia, ha plogut, les previsions son de pluja, fan mal les cames i el cul
Ahir vaig sopar amb els catalans i resulta que son del "club de los reajuntaos" que ja he format part algun cop.
Ahir a dormir d' horeta i tot i així vaig estar llegint fins a les 22:30
A veure com anirà el dia.
- Ohhn Cebeiro. Quines pujades! El dia ha començat bé, na tirant, amb pujadetes de mica en mica, fins arribar a Herrerias. Allí ja no hi havien cames per res. A mitja pujada he atrapat a una parella que anàven pujant. He estat un momentet amb ells i he continuat. Uf! Però quina forma de continuar... 3 km fins a la Laguna! Uf! Al terra 1500m bar. 500m bar. 200m bar. 100m bar, que estigui obert! Estava obert. He fet una cola i he parlat amb uns espanyols. Veig passar els ciclistes. S'aixequen els espanyols i quan vaig a pagar tenia la cola pagada. Es veu que avui és algun Sant Francesc. Els dono les gràcies i continuo. Pujant, torno a atrapar a la parella i ja pregunto d'on son. De Tarragona! Catalans!
Pujo amb ells fins O Cebreiro. Ells esmorzen i quasi que aconsellen que amb la boira anem junts abans d'anar jo sol. Fotos reglamentàries i continuem fins l'escultura del Peregrino. I trobo les noies d'ahir! Serà possible?
Pujant a l'Alto do Poio hem estat força estona. Primera per la pujada en si, trams de 5, trams de 6, segona per punxada. He punxat! Però gràcies a les classes teorico-pràctiques que va donar-me el Romà abans de marxar, ha estat un pim pam.
Quan hem arribat a dalt del Alto do Poio... Hi havien les noietes! Total que ens hem fet una foto.
La baixada fins a Samos, ha estat espectacular, tot per carretera, per que el camí estava molt moll de la pluja d'ahir nit. I el recorregut fins Sant Memede do Camiño, oblgatoriament per Camino però asfaltat. Espetacular el paisatge de Galícia. L'alberg, per ara un dels millors.
Hem anat a sopar pulpo i empanada.
Ara plou i com plou.
Lamento que avui escrigui tant ràpid, però anant acompanyat, poc he pogut escriure durant el dia, i estic cansat.
Demà més!
Gràcies a tots pels comentaris que aneu deixant. Ajuden a sentir-me acompanyat.

3 comentaris:

  1. Hola:
    Com que dius que vols un comentari, ho fem.Hem estant esperant que escrivisis en el blog. Ahir no vam trobar la manera de fer entrar el comentari. Avui ho farem anònim. Et deiem que pot-ser t'anés be portar fruits secs. Pesen poc i alimenten. La mara t'emviat un missatge de telèfono llarg.
    Diu que seguirà plovent.
    Pares.

    ResponElimina
  2. Hola Carles!!!

    Veig que tot va molt bé, espero que tot segueixi igual o millor!!

    Segueixo les teves aventures com si fossin un llibre, però només puc lleguir un capítol cada dia!!!

    Com diria un que yo se:

    QUE LA FUERZA TE ACOMPAÑE!!!

    ResponElimina
  3. Hola Carles.
    Hi trigat molta estona a trobar a on havies passat la nit. San Mamed do Camiño. A pocs km. se Sarria. 42"46.454'N, 7" 22.557'O segons Google. A l'hora que t'escric ja deus estar molt lluny de Sarria. Ja tinc els encarrecs fets.
    Pares.

    ResponElimina